Autotransport

Wat ooit begon als een dienstverlening naar collega's, is in een periode van ongeveer 20 jaar uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak. Vandaag de dag zijn tientallen chauffeurs met aangepast materieel, zoals depanneurs, 5-laders, 8-laders, aanhangwagens en trekkers, onderweg om voertuigen te vervoeren binnen België en Luxemburg. Deze markt heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde afdeling die zich richt op het aangepast vervoer van alle soorten voertuigen, zowel rijdend als niet-rijdend.


De voordelen van aangepast vervoer

Het gebruik van aangepast vervoer biedt verschillende voordelen voor bedrijven en particulieren die hun voertuigen willen verplaatsen:

  • Professionele en ervaren chauffeurs
  • Gespecialiseerd materieel voor verschillende soorten voertuigen
  • Veilig en efficiënt transport
  • Tijdsbesparing en gemak


Aangepast vervoer voor uw wagenpark

Of u nu één voertuig of een heel wagenpark wilt verplaatsen, wij kunnen u hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij een oplossing op maat bieden voor uw specifieke situatie.


"Dankzij Auto’s Bart hoefden we ons geen zorgen te maken over de logistiek rond het verplaatsen van onze bedrijfsvoertuigen. Dit bespaarde ons veel tijd en moeite." - Tevreden klant


Bent u geïnteresseerd in aangepast vervoer voor uw voertuig(en)? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen met het veilig en efficiënt verplaatsen van uw voertuigen binnen België en Luxemburg.

Autotransport

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x