Over Auto's Bart

Ons bedrijf

Auto's Bart, opgericht in 2007, heeft zich de laatste jaren voornamelijk toegelegd op autotransport en bemiddeling bij faillissementen.

Het bedrijf, geleid door zaakvoerder Bart en zijn partner Lieselotte, streeft ernaar om klanten een uitstekende service te bieden in een familiale doch professionele sfeer.


Van veilingzalen tot gespecialiseerd autotransport

In 2001 raakte Bart, geïnspireerd door zijn vader, actief betrokken bij faillissementen. Samen kochten ze diverse gebruiksgoederen op veilingen om deze vervolgens te verkopen in hun magazijn te Zele. Door de jaren heen specialiseerde Bart zich steeds meer in voertuigen en kocht hij zijn eerste depanneur. Al snel werd hij gevraagd om transport te verzorgen voor collega's, waarmee de bal aan het rollen ging.


Een toegewijd team in een familiale sfeer

Bart en Lieselotte werken dagelijks actief mee op de werkvloer, samen met hun team. Elk teamlid heeft zijn eigen specialiteit, wat bijdraagt aan de uitstekende dienstverlening. Er wordt gestreefd naar een familiale sfeer, waarbij professionaliteit centraal staat. Medewerkers worden aangemoedigd om met passie te werken.


Groei en expansie

In 2009 verhuisde Auto's Bart naar een groter pand in Zele en stopte men met de magazijnverkoop. Met 3000 m² terrein/gebouw en een vijftal vrachtwagens bleef het bedrijf gestaag groeien. Eind 2018 werd ook dit pand te klein en nam men intrek in een nieuw onderkomen te Dendermonde, met meer dan 13000 m² opslagruimte voor diverse goederen.


Trots op trouwe klanten en medewerkers

Dankzij de toewijding en expertise mag Auto's Bart met trots zeggen dat het bedrijf over een groot en trouw klanten- en personeelsbestand beschikt. De combinatie van professionaliteit en een persoonlijke aanpak blijkt de sleutel tot succes. 

Onze leuze is dan ook: WE NEVER STOP!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x